JOCURI ACTIUNE - GTA VICE CITY

Descriere Joc:

Jocul GTA VICE CITY face parte din categoria JOCURI ACTIUNE si a fost jucat de 185 ori. GTA Vice City este un joc superb unic al copilariei tale oferit acum de siteul de jocuri gratuite www.jocuripoki.ro unde va trebui sa folosesti indemanarea pentru a castiga. Aici trebuie sa demonstrezi ca te pricepi sa supravietuiesti in orasul in care pericolul se afla la fiecare pas pe orice strada te-ai afla in orasul Vice , pe care il stim cu totii inca de la fragedele varste. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gta, jocuri gratis gta, jocuri online gta, vice city, vice city online, jocuri online vice city, jocuri noi vice city, jocuri gratis vice city, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GTA VICE CITY a fost adugat in data de: si este al 2878-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE