JOCURI AVENTURA - REGELE LEU

Descriere Joc:

Jocul REGELE LEU face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 127 ori. Regele leu este un joc nou online gratuit oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa folosesti cat mai bine inteligenta pe care o detii pentru a castiga. Aici va trebui sa il ajuti pe regele leu si pe ceilalti prieteni ai sai,animalele din uriasa jungla sa participe la o aventura nou,unica si extrem de captivanta care le va marca viata. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu regele leu, jocuri noi regele leu, jocuri gratis regele leu, jocuri online regele leu, regele leu online, regele leu gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

REGELE LEU a fost adugat in data de: si este al 2880-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE