JOCURI ANIMALE - MAIMUTICA JAKE

Descriere Joc:

Jocul MAIMUTICA JAKE face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 299 ori. Maimutica Jake este un joc nou amuzant unic si interesant de aventura cu o serie de stagii si nivele care mai de care. Aici vei putea sa iti folosesti cat mai bine indemanarea pe care o ai si vei putea castiga un punctaj mare daca o ajuti cat mai mult pe maimutica in jocul acesta interesant. Trebuie sa o ajuti cat mai mult pe Maimutica Jake in aventura ei din acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online maimutica jake, jocuri cu maimutica jake, jocuri noi maimutica jake, jocuri gratis maimutica jake, online maimutica jake, maimutica jake online, maimutica jake gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MAIMUTICA JAKE a fost adugat in data de: si este al 2881-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE