JOCURI ANIMALE - URSULETUL CHARLEY

Descriere Joc:

Jocul URSULETUL CHARLEY face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 250 ori. Ursuletul Charley este un joc online gratis deosebit de dragut , destinat copiilor din intreaga lume, unde poti sa te distrezi in compania Ursuletului Charley. Aici vei putea sa ii daruiesti acestuia cat mai multa afectiune si desigur vei putea sa ii oferi din dragostea pe care o ai pentru a il putea ajuta sa treaca peste aventuri si povesti de neuitat prezente in joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu charley, jocuri online charley, jocuri gratis charley, charley online, charley jocuri noi, charley jocuri gratis, charley jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

URSULETUL CHARLEY a fost adugat in data de: si este al 2882-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE