JOCURI ANIMALE - PERIPETIILE LUI MIMI 2

Descriere Joc:

Jocul PERIPETIILE LUI MIMI 2 face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 103 ori. Peripetiile lui Mimi 2 este un joc interesant si dragut cu animale de companie, gasit pe site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai grija cat mai mare de acesti catelusi si pisicute. Demonstreaza ca le poti ingriji pe toate in egala masura si ca le poti face sa fie fericite alaturi de tine in acest joc nou de ingrijit animale si poti deveni un ingrijitor foarte cautat. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mimi, jocuri noi mimi, jocuri online mimi, jocuri gratis mimi, jocuri animale mimi, mimi online gratis, mimi online, mimi jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PERIPETIILE LUI MIMI 2 a fost adugat in data de: si este al 2886-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE