ACTIUNE - PRINTUL DIN PERSIA

Descriere Joc:

Jocul PRINTUL DIN PERSIA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 130 ori. Printul din Persia este un joc interesant si intens plin de adrenalina si actiune cu batai si lupte, oferit de siteul online www.jocuripoki.ro unde ai ocazia sa il ajuti pe acesta sa recupereze comorile pierdute ale poporului sau. Ai grija la fiecare inamic pe care il vei intalni si incearca sa treci mereu de fiecare obstacol pentru a putea avansa cu succes printre nivelele jocului spre comori. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu prince of persia, jocuri noi prince of persia, jocuri gratis prince of persia, jocuri online prince of persia, prince of persia online, prince of persia gratis, prince of persia jocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PRINTUL DIN PERSIA a fost adugat in data de: si este al 2887-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE