JOCURI POMPIERI - SKY FIREFIGHTER POMPIERI

Descriere Joc:

Jocul SKY FIREFIGHTER POMPIERI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 94 ori. Sky firefighter pompieri este un joc online gratuit cu pompieri, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu vei putea sa il folosesti pe fiecare pompier din joc pt a salva cat mai multi oameni. Incearca sa castigi si totodata sa salvezi cat mai multe vieti cu ajutorul acestui avion special pentru pompieri pentru stingerea incendiilor greu accesibile. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompieri, jocuri noi pompieri, pompieri online, pompieri jocuri noi, jocuri gratis pompieri, jocuri online pompieri, pompieri gratis online, pompieri jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SKY FIREFIGHTER POMPIERI a fost adugat in data de: si este al 2889-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE