JOCURI ANIMALE - PASAREA AMUZANTA

Descriere Joc:

Jocul PASAREA AMUZANTA face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 107 ori. Pasarea amuzanta este un joc de tipul flappy, unde trebuie sa incerci sa zbori printre fiecare obstacol pentru a putea castiga puncte. Asadar, in acest joc nou online, tu trebuie sa iti ajuti cat mai bine pasarea din joc sa zboare printre fiecare obstacol intalnit in acesta si astfel poti sa castigi un punctaj cat mai bun alaturi de preferatul tau caracter al jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri flappy, jocuri noi flappy, jocuri online flappy, jocuri gratis flappy, flappy online, flappy games, flappy games for free, free flappy games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PASAREA AMUZANTA a fost adugat in data de: si este al 2894-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE