JOCURI INDEMANARE - PIRATII DE CRISTAL

Descriere Joc:

Jocul PIRATII DE CRISTAL face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 147 ori. Piratii de cristal este un joc nou online gratuit, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti inteligenta avuta pentru a putea parcurge nivelele acestui joc fara probleme. Incearca sa castigi un punctaj important si bun la acesta pentru a te putea bucura cu adevarat de experienta deosebita a acestui joc gratuit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pirati, jocuri noi pirati, jocuri gratis pirati, jocuri online pirati, pirati online, pirati gratis, pirati jocuri, pirati jocuri online, pirati jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PIRATII DE CRISTAL a fost adugat in data de: si este al 2898-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE