ACTIUNE - PIRATUL DISTRUGATOR

Descriere Joc:

Jocul PIRATUL DISTRUGATOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 125 ori. Piratul distrugator este un joc nou de aventura gratis cu pirati,gasit in exclusivitate pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro . Tu trebuie sa distrgi tot , precum un adevarat pirat si totodata sa cauti cele mai bune comori din lume care sa iti creasca puterea peste lume, peste mari si tari. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pirati, online pirati, pirati online, pirati gratis, pirati jocuri, pirati jocuri noi, pirati jocuri gratis, pirati jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PIRATUL DISTRUGATOR a fost adugat in data de: si este al 2899-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE