ACTIUNE - PIRATUL SALVATOR

Descriere Joc:

Jocul PIRATUL SALVATOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 124 ori. Piratul salvator este un joc unic gratuit cu pirati, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa joci rolul unui pirat bun de aceasta data. Trebuie sa demonstrezi ca desi esti pirat poti sa faci si lucruri pozitive in acest joc. Va trebui sa te comporti precum un pirat pe mare insa trebuie sa ai grija ca faima si renumele tau sa fie unul pozitiv in acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pirati, jocuri noi pirati, jocuri gratis pirati, jocuri online pirati, pirati online, pirati gratis, pirati jocuri, pirati jocuri noi, pirati jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PIRATUL SALVATOR a fost adugat in data de: si este al 2900-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE