ACTIUNE - ROBO JACK

Descriere Joc:

Jocul ROBO JACK face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 173 ori. Robo Jack este un joc nou de actiune si aventura, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti indemanarea pentru a trece de inamici si de orice alt obstacol ce se gaseste in fata lui Robo Jack. Demonstreaza ca robotul Robo Jack este cel mai curajos si mai capabil sa indeplineasca orice tip de misiune in jocul nostru online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu robo jack, jocuri gratis robo jack, jocuri noi robo jack, jocuri online robo jack, robo jack online, robo jack gratis, robo jack jocuri, robo jack gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ROBO JACK a fost adugat in data de: si este al 2906-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE