ACTIUNE - AVATAR ASEDIUL NEGRU

Descriere Joc:

Jocul AVATAR ASEDIUL NEGRU face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 132 ori. Avatar asediul negru este un joc interesant, ofeit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa iti castigi punctele aparandu-ti cat mai bine fortareata impotriva inamicilor.Distruge fortaeata fiecarui inamic din joc si astfel poti castiga punctaje mari, si totodata poti sa demnstrezi ca te pricepi in jocul de aventura si strategie avatar. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avatar, jocuri noi avatar, jocuri gratis avatar, jocuri online avatar, avatar jocuri, avatar jocuri strategie, avatar lupta, jocuri lupta avatar, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR ASEDIUL NEGRU a fost adugat in data de: si este al 2911-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE