ACTIUNE - AVATAR CU MOTORETA

Descriere Joc:

Jocul AVATAR CU MOTORETA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 148 ori. Avatar cu motoreta este un joc nou online gratuit, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa mergi cu motocicleta si sa il ajuti pe caracterul cel mai cunoscut din avatar sa castige fiecare misiune noua. Trebuie sa ajungi departe cu motocicleta in jocul nostru cu avatar de actiune si indemanare si poti sa devii un campion motociclist avatar. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avatar, jocuri online avatar, jocuri noi avatar, jocuri gratis avatar, avatar jocuri, avatar jocuri noi, avatar jocuri gratis, avatar jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR CU MOTORETA a fost adugat in data de: si este al 2913-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE