JOCURI FETE - AVATAR DE IMBRACAT

Descriere Joc:

Jocul AVATAR DE IMBRACAT face parte din categoria JOCURI FETE si a fost jucat de 146 ori. Avatar de imbracat este un joc nou online gratuit, de imbracaminte si croitorie, pentru fete oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi iarasi creatiile pentru a costuma pe fiecare caracter din avatar. Tu trebuie sa alegi asadar garderoba cea mai potrivita din joc si poti sa castigi alaturi de noi punctaje unice si importante pentru creatiile tale. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avatar, jocuri online avatar, jocuri noi avatar, jocuri gratis avatar, avatar online, avatar gratuit, avatar jocuri, avatar jocuri noi, avatar jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR DE IMBRACAT a fost adugat in data de: si este al 2914-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI FETE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE