JOCURI ACTIUNE - AVATAR FORTARETELE DE LUPTA

Descriere Joc:

Jocul AVATAR FORTARETELE DE LUPTA face parte din categoria JOCURI ACTIUNE si a fost jucat de 43 ori. Avatar Fortaretele de lupta este un joc nou cu Avatar, de lupta si strategie medievala militara, oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unnde tu trebuie sa castigi un punctaj si sa iti aperi cat mai bine fortareata. Distruge de fiecare data fortareata inamica si demonstreaza ca te pricepi sa tragi cu proiectile potrivite in orice situatie in jocul acesta Avatar de lupta medievala. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri avatar, avatar jocuri, avatar online, jocuri noi avatar, jocuri online avatar, jocuri gratis avatar, avatar jocuri lupta, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR FORTARETELE DE LUPTA a fost adugat in data de: si este al 2915-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE