JOCURI AVATAR - AVATAR PESTE NORI

Descriere Joc:

Jocul AVATAR PESTE NORI face parte din categoria JOCURI AVATAR si a fost jucat de 98 ori. Avatar peste nori este un joc nou, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti caracterul pentru a ajunge cat mai departe. Demonstreaza ca poti castiga un punctaj important in joc si totodata ca poti sa cresti cat mai mare, formandu-ti un renume, pe care sa il folosesti pentru a face diferenta dintre tine si ceilalti jucatori ai jocului cu avatar. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avatar, jocuri noi avatar, jocuri online avatar, jocuri gratis avatar, avatar jocuri, avatar jocuri noi, avatar jocuri online, avatar online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR PESTE NORI a fost adugat in data de: si este al 2917-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVATAR. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE