JOCURI AVATAR - AVATAR SARPELE

Descriere Joc:

Jocul AVATAR SARPELE face parte din categoria JOCURI AVATAR si a fost jucat de 95 ori. Avatar sarpele este un joc gratuit de aventura si de strategie, plin de lupte si de aventuri care cu siguranta te vor face foarte fericit de indata ce le vei trai alaturi de noi in acest joc pe siteul www.jocuripoki.ro Aici trebuie sa faci cele mai multe puncte, sa iti sprjini cat mai mult caracterele si astfel poti sa castigi punctaje care sa te duca printre primii jucatori ai tuturor timpurilor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avatar, avatar online, avatar jocuri gratis, avatar jocuri noi, jocuri online avatar, avatar gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR SARPELE a fost adugat in data de: si este al 2920-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVATAR. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE