JOCURI CARTOON NETWORK - SPONGEBOB SI PATRICK

Descriere Joc:

Jocul SPONGEBOB SI PATRICK face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 177 ori. Spongebob si Patrick este un joc nou, oferit de noi, aici pe siteul www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai grija de patrick si de spongebob. Tu trebuie sa iti utilizezi indemanarea si astfel vei putea sa castigi un punctaj cat mai ridicat in jocul nostru pentru a te distra alaturi de spongebob si de patrick. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: spongebob si patrick, patrick jocuri, patrick cn, jocuri cu patrick, spongebob, spongebob jocuri, spongebob online, spongebob gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SPONGEBOB SI PATRICK a fost adugat in data de: si este al 2922-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE