JOCURI DORA - DORA CRYSTALS

Descriere Joc:

Jocul DORA CRYSTALS face parte din categoria JOCURI DORA si a fost jucat de 140 ori. Dora Crystals este un joc online gratis pe care il vei putea incerca aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa castigi puncte multe aici pe site-ul nostru.Va trebui sa folosesti toata indemanarea pentru a aranja cristatele in mod corect si pentru a le face sa fie alaturi fiecare de acelasi gen.Vei folosi deci indemanarea si inteligenta pentru a le aranja in mod corect. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: memory games, mobile memory games, free memory games, new memory games, memory games 2016, jocuri memorie, jocuri memorie gratis, jocuri memorie noi, jocuri memorie online, jocuri memorie 2016, jocuri memorie mobil, jocuri memorie telefon, jocuri memorie pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DORA CRYSTALS a fost adugat in data de: si este al 3075-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DORA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE