ACTIUNE - JAKE SI PIRATII TARILOR STRAINE

Descriere Joc:

Jocul JAKE SI PIRATII TARILOR STRAINE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 87 ori. Jake si piratii tarilor straine este un joc interesant pe care il vei putea juca pe www.jocuripoki.ro si unde vei putea invinge daca vei reusi sa rezolvi fiecare puzzle intr-un timp cat mai scurt.Pe masura ce vei reusi sa transformi fiecare puzzle in puncte vei avea ocazia sa invingi,astfel va trebui sa iti folosesti cat mai bine logica si mintea in acest joc extraordinar cu pirati pentru a rezolva fiecare enigma din fiecare nivel. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: puzzle games, mobile puzzle games, new puzzle games, free puzzle games, puzzle games 2016, puzzle games for free, jocuri puzzle, jocuri puzzle noi, jocuri puzzle gratis, jocuri puzzle online, jocuri puzzle 2016, jocuri cu puzzle, jocuri puzzle gratuite, jocuri gratis puzzle, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

JAKE SI PIRATII TARILOR STRAINE a fost adugat in data de: si este al 3076-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE