JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA SI CALUL INARIPAT

Descriere Joc:

Jocul SOFIA SI CALUL INARIPAT face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 117 ori. Sofia si calul inaripat este un joc superb de indemanare dedicat oricarui jucator din lume care are o dexteritate foarte buna si pe care il poate incerca pe site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro si unde exista o multime de aventuri alaturi de acest calut interesant.Foloseste-ti deci toata capacitatea ta de a trece peste obstacole si ajut-o pe Sofia sa treaca de toate aventurile pe care le va gasi in acest joc captivant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA SI CALUL INARIPAT a fost adugat in data de: si este al 3077-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE