ACTIUNE - JAKE SI PIRATII

Descriere Joc:

Jocul JAKE SI PIRATII face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 157 ori. Jake si piratii este un joc nou cu pirati pe care il vei putea incerca oricand vei dori aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa te distrezi alaturi de cei mai interesanti pirati din lume.Trebuie sa obtii un punctaj cat mai bun si trebuie sa demonstrezi ca te pricepi cat mai bine la a fi pirat pentru a putea sa devii unul de legenda si pentru a castiga comori neasemuite. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pirates, pirates games, free pirates games, new pirates games, online pirates games, 2016 pirates games, pirates games 2016, jocuri pirati, jocuri pirati noi, jocuri pirati gratis, jocuri pirati online, jocuri pirati gratuite, jocuri pirati pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

JAKE SI PIRATII a fost adugat in data de: si este al 3079-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE