JOCURI PUZZLE - PUZZEL-UL PIRATILOR

Descriere Joc:

Jocul PUZZEL-UL PIRATILOR face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 120 ori. Puzzel-ul piratilor este un joc foarte interesant cu pirati si logica de care te poti bucura in orice moment aici pe site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa treci de toate provocarile pe care noi ti le daruim prin intermediul acestui joc.Trebuie sa treci de aceasta provocare a logicii si astfel vei putea castiga punctaj foarte mare daca vei reyolva fiecare puzzle pe care ti l+am pus la dispozitie in orice moment al zilei. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri logice, jocuri logice noi, jocuri logice gratis, jocuri logice online, jocuri logice 2016, jocuri cu pirati, jocuri cu pirati online, jocuri cu pirati gratis, jocuri cu pirati noi, jocuri cu pirati 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse+ul pentru a juca Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PUZZEL-UL PIRATILOR a fost adugat in data de: si este al 3080-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE