ACTIUNE - POVESTI DIN FLORCLORUL STRAIN

Descriere Joc:

Jocul POVESTI DIN FLORCLORUL STRAIN face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 136 ori. Povesti din florclorul strain este un joc nou interesant cu povesti pe care il poti juca gratuit online pe www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa iti folosesti pasiunea pentru povesti pentru a ramane un castigator.Trebuie sa arati ca te pricepi cat mai bine la acest gen de joc si vei putea sa iei punctajul cel mai mare dintre toti jucatorii.Va trebui sa stii cel putin o poveste si totodata trebuie sa reusesti sa o spui pentru a invinge in acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri povesti, jocuri cu povesti, jocuri povesti online, jocuri online povesti, jocuri gratis noi, jocuri online maghiare, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POVESTI DIN FLORCLORUL STRAIN a fost adugat in data de: si este al 3081-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE