JOCURI VIOLETTA - PRINTESA VIOLETA

Descriere Joc:

Jocul PRINTESA VIOLETA face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 122 ori. Printesa Violeta este un joc de dress-up si make up pe care ti-l daruim pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa o faci pe aceasta sa se simta cat mai deosebita si cat mai frumoasa.Va trebui sa treci cu bine de aceasta unica provocare de a o face sa se simta bine si astfel vei avea oportunitatea sa o faci sa arate cat mai bine cu putinta.Trebuie sa incerci sa demonstrezi ca te pricepi la acest gen de jocuri si astfel vei obtine un punctaj mare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: make up games, make up games for free, jocuri printese, printese, printese online, jocuri cu printese, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PRINTESA VIOLETA a fost adugat in data de: si este al 3082-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE