JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI SARITURI MAGICE

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI SARITURI MAGICE face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 68 ori. Sofia intai sarituri magice este un joc deosebit de interesant pe care vei dori cu siguranta sa il incerci pe site-ul romanesc de jocuri online www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa o ajuti pe Sofia sa ajunga pe cele mai inalte culmi ale regatului pe care il conduce.Trebuie sa iti folosesti cat mai bine indemanarea pe care o detii pentru a nu o lasa pe Sofia sa cada de la inaltimea la care ai reusit sa o duci pana in acest punct in joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: sofia intai, jocuri online sarituri, jocuri sarituri, jocuri cu sarituri, sarituri online, sarituri gratis, jocuri cu sofia intai, jocuri online sofia, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI SARITURI MAGICE a fost adugat in data de: si este al 3083-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE