JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI CURATENIE DE PRIMAVARA

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI CURATENIE DE PRIMAVARA face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 70 ori. Sofia Intai curatenie de primavara este un joc de curatenie si de custmoizare a camaerei pe care il poti juca gratis online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro Aici trebuie sa o ajuti pe Sofia Intai,minunata si deosebita fetita printesa ,sa isi aranjeze fiecare dintre lucrurile pe care aceasta le detine in casa.Va trebui sa demonstrezi ca te pricepi la a face curat si astfel vei fi compania perfecta pentru printesa Sofia Intai. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri printese, jocuri cu printese, printese online, jocuri curatenie, curatenie online, jocuri gratis cu printese, jocuri noi printese, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a te juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI CURATENIE DE PRIMAVARA a fost adugat in data de: si este al 3084-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE