JOCURI PUZZLE - CIUDATENII PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul CIUDATENII PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 144 ori. Ciudatenii puzzle este un joc online gratuit de indemanare pe care il poti juca oricand vei dori pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei putea obtine punctaje mari daca vei ajuta pe fiecare dintre personajele acestui joc sa rezolve puzzle-ul sau.Trebuie sa fii foarte aprig la minte si sa ai o logica buna pentru a aranja fiecare dintre aceste piese de puzzle intr-un mod cat mai corect si intr-un timp cat mai scurt pentru a il solutiona. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri ciudatenii, jocuri puzzle, jocuri online puzzle, jocuri puzzle noi, puzzle noi, puzzle online noi, jocuri cu puzzle noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CIUDATENII PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3085-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE