JOCURI MEMORIE - GORMITI DE MEMORIE

Descriere Joc:

Jocul GORMITI DE MEMORIE face parte din categoria JOCURI MEMORIE si a fost jucat de 132 ori. Gormiti de Memorie este un joc de memorie si logica unic pe care-l poti incerca gratuit pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei avea ocazia sa ii ajuti pe acestia sa rezolve fiecare mister.Va trebui sa iti folosesti memoria buna pe care o ai pentru a avea curajul si desigur indemanarea necesara sa obtii toate punctele dorite pentru a reusi sa elucidezi orice tip de mister care se ascunde in spatele fiecarei provocari de memorie din acest joc gratuit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu gormiti, gormiti online, gormiti gratis, gormiti 2016, jocuri cu gormiti noi, gormiti noi, gormiti gratuit, gormiti online 2016, gormiti games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GORMITI DE MEMORIE a fost adugat in data de: si este al 3087-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MEMORIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE