ACTIUNE - GORMITI IN ADANCUL OCEANULUI

Descriere Joc:

Jocul GORMITI IN ADANCUL OCEANULUI face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 90 ori. Gormiti in adancul oceanului este un joc unic cu gormiti pe care il poti juca gratuit pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei avea ocazia sa primesti puncte multe daca vei conduce cu bine misiunea acestora sub apele oceanului.Va trebui sa demonstrezi ca te pricepi cat mai bine la acest gen de misiuni subacvatice pentru a ii ajuta pe gormiti sa castige orice recompensa pe care acestia si-ai propus sa o obtina in acest joc online gratuit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu gormiti, gormiti online, gormiti gratis, gormiti gratuit, gormiti 2016, gormiti jocuri online, gormiti gratis 2016, jocuri noi poki, gormiti poki, gormiti poki online, poki gormiti, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GORMITI IN ADANCUL OCEANULUI a fost adugat in data de: si este al 3088-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE