JOCURI PUZZLE - GORMITI JIGSAW

Descriere Joc:

Jocul GORMITI JIGSAW face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 124 ori. Gormiti Jigsaw este un joc online de genul puzzle,gratis,oferit de site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti cat mai bine indemanarea mintii pentru a invinge.Trebuie sa aranjezi fiecare piesa cat mai bine,si sa le pui in locul potrivit desigur,pentru a putea obtine punctajul maxim.Vei putea obtine castig maxim de fiecare data aici pe acest joc cu gormiti online de tipul puzzle. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gormit, jocuri cu gormiti, jocuri gormiti, online gormits games, jigsaw cu gormiti, jocuri puzzle gormiti, gormiti online, gormiti 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GORMITI JIGSAW a fost adugat in data de: si este al 3089-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE