JOCURI MEMORIE - GORMITII MEMORIE

Descriere Joc:

Jocul GORMITII MEMORIE face parte din categoria JOCURI MEMORIE si a fost jucat de 124 ori. Gormitii memorie este un joc unic,deosebit de memorie,foarte captivant cu gormiti,oferit de site-ul romanesc de jocuri online www.jocuripoki.ro unde vei putea sa iti folosesti instinctul si memoria pentru a aranja fiecare piesa intr-un loc cat mai bun.Trebuie sa gasesti perechile de fiecare data si astfel vei putea sa demonstrezi ca te pricepi in a juca cat mai bine acest joc cu gormiti,un joc ce iti va antrena logica,mintea,memoria si bineinteles instinctul de a ghici. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: gormiti, gormiti online, gormiti 2016, gormiti gratis, gormiti jocuri noi, jocuri gratis gormiti, jocuri online gormiti, gormiti jocuri gratuite, jocuri gratuite cu gormiti, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GORMITII MEMORIE a fost adugat in data de: si este al 3090-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MEMORIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE