JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI MICA PRINTESA

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI MICA PRINTESA face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 62 ori. Sofia intai mica printesa este un joc extrem de interesant oferit de site-ul online romanesc www.jocuripoki.ro unde vei putea sa o ajuti pe Sofia sa gaseasca o multime de stelute frumoase si ascunse.Incearca sa gasessti fiecare steluta unica ascunsa in timp util si astfel vei primi puncte care o vor face atat pe Sofia intai ,printesa principala a acestui joc,foarte fericita cat si pe tine pentru a vei avansa in clasamentul jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri printese, jocuri sofia intai, jocuri cu sofia intai, jocuri noi sofia intai, jocuri gratis sofia intai, 2016 sofia intai, sofia intai 2016, sofia intai puzzle, sofia intai jocuri hidden, sofia intai jocuri secrete, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI MICA PRINTESA a fost adugat in data de: si este al 3092-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE