JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI PUZZLE 2

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI PUZZLE 2 face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 124 ori. Sofia intai puzzle 2 este un joc nou de logica si minte oferit de site-ul romanesc de jocuri traditionale www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ajuti iar pe Sofia intai sa rezolve tot felul de puzzle-uri noi,atat mai usoare cat si mai grele.Va trebui sa o ajuti pe aceasta sa castige cat mai multe puncte prin rezolvarea de puzzle-uri online care mai de care mai interesante si mai captivante pentru ea cat si mai ales pentru tine si pentru logica ta dezvoltata. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online sofia intai, jocuri cu sofia intai, jocuri gratis sofia intai, jocuri romanesti sofia intai, jocuri gratuite sofia intai, 2016 sofia intai, sofia intai 2016, sofia intai jocuri gratis, sofia intai jocuri noi, sofia intai jocuri online, sofia intai jocuri logica, sofia intai puzzle, sofia intai jocuri de logica, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI PUZZLE 2 a fost adugat in data de: si este al 3094-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE