JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI SI LITERELE ASCUNSE

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI SI LITERELE ASCUNSE face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 107 ori. Sofia Intai si Literele Ascunse este un nou joc de indemanare logica a mintii,oferit de site-ul romanesc online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ajuti cat mai mult pe sofia.Incearca deci sa ii gasesti fiecare litera ascunsa din acest joc si astfel te vei putea bucura de atmosfera deosebita din acesta impreuna cu sofia intai.Trebuie sa gasesti toate literele ascunse din acest joc pentru a putea trece de fiecare nivel cu punctaj maxim. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu sofia intai, sofia intai jocuri noi, sofia intai jocuri online, sofia intai jocuri gratis, sofia intai jocuri logice, jocuri logice sofia intai, jocuri de logica sofia intai, jocuri gratis sofia intai, jocuri 2016 sofia intai, sofia intai 2016, sofia intai gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI SI LITERELE ASCUNSE a fost adugat in data de: si este al 3097-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE