JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA DENTIST

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA DENTIST face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 117 ori. Violetta dentist este un joc de indemanare cu dentisti oferit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa o ajuti pe Violetta.Trebuie sa ai grija de dantura acesteia si sa faci eforturi pentru a o putea mentine cat mai sanatoasa.Trebuie sa o tratezi in fiecare moment si sa te comporti precum un adevarat doctor dentist profesionist pentru a face o treaba cat mai buna pentru Violetta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri violetta, jocuri violetta gratis, jocuri violetta noi, jocuri violetta online, jocuri violetta fete, jocuri violetta dentisti, jocuri violetta gratuite, jocuri violetta 2016, jocuri noi cu violetta, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA DENTIST a fost adugat in data de: si este al 3101-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE