JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA LA DENTIST

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA LA DENTIST face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 206 ori. Violetta la dentist este un joc online gratis cu violetta in care trebuie sa ai grija de dantura acesteia pentru a o putea face fericita.Incearca sa iti pui la contributie priceperea pe care o ai fata de aceasta fetita si iti va fi recunoscatoare pentru efortul depus de a ii repara dantura si de a o face sa se simta cat mai bine alaturi de tine si de restul colegilor tai,dentistii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi violetta, jocuri online violetta, jocuri gratis violetta, violetta jocuri noi, violetta jocuri romanesti, violetta jocuri doctor, violetta jocuri cu doctori, violetta jocuri gratuite, violetta 2016, violetta jocuri 2016, violetta jocuri noi 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA LA DENTIST a fost adugat in data de: si este al 3102-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE