JOCURI BIBI SI TINA - BIBI SI TINA SI VACA

Descriere Joc:

Jocul BIBI SI TINA SI VACA face parte din categoria JOCURI BIBI SI TINA si a fost jucat de 109 ori. Bibi si Tina si vaca este un joc gratis online oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ajuti pe aceasta vacuta.Trebuie sa ai grija sa primeasca ceea ce are nevoie pentru a fi hranita si fericita.Astfel le vei ajuta pe cele doua personaje minunate,Bibi si tina si le vei putea face si pe acestea foarte fericite si recunoscatoare pentru fiecare mana de ajutor pe care le-o vei oferi in acest joc nou deosebit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis bibi si tina, bibi si tina jocuri online, bibi si tina jocuri noi, jocuri cu bibi si tina, jocuri noi bibi si tina, jocuri gratuite bibi si tina, jocuri animale bibi si tina, jocuri cu bibi si tina gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIBI SI TINA SI VACA a fost adugat in data de: si este al 3107-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BIBI SI TINA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE