JOCURI BIBI SI TINA - BIBI SI TINA 6

Descriere Joc:

Jocul BIBI SI TINA 6 face parte din categoria JOCURI BIBI SI TINA si a fost jucat de 141 ori. Bibi si Tina 6 este un joc online nou cu cele doua personaje,indragitele vrajitoare din desenele animate ale copilariei tale,Bibi si Tina ,oferit de site-ul de jocuri online romanesti www.jocuripoki.ro Aici va trebui sa ai grija de capra cea frumoasa si flamanda si sa le ajuti pe cele doua fete sa isi indeplineasca sarcinile si obiectivele zilnice pe care le vor primi si la care vor avea nevoie de ajutorul tau. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis bibi si tina, jocuri cu bibi si tina, jocuri noi bibi si tina, jocuri online bibi si tina, bibi si tina jocuri gratis, bibi si tina jocuri noi, bibi si tina jocuri online, bibi si tina ferma, jocuri ferma bibi si tina, jocuri cu bibi si tina ferma, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIBI SI TINA 6 a fost adugat in data de: si este al 3111-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BIBI SI TINA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE