JOCURI INDEMANARE - FLAPPY SONGOKU

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY SONGOKU face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 221 ori. Flappy SonGoku este un joc distractiv de indemanare oferit numai de site-ul gratis de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde va trebui sa treci printre obstacole cu prietenul tau binecunoscut Son Goku.Trebuie sa treci cat mai bine printre obstacolele din acest joc fara a te lovi de vreun obstacol altfel va trebui sa o iei mereu de la inceput si sa repeti nivelul de fiecare data. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis son goku, jocuri noi son goku, jocuri online son goku, jocuri indemanare son goku, son goku jocuri noi, son goku jocuri online, son goku jocuri de actiune, jocuri cu son goku, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY SONGOKU a fost adugat in data de: si este al 3112-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE