ACTIUNE - PREPELIX

Descriere Joc:

Jocul PREPELIX face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 407 ori. Prepelix este un joc gratis de actiune cu impuscaturi in care trebuie sa vanezi cat mai mult.Trebuie sa incerci neaparat acest joc pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea vana o multime de pasari,pesti cat si alte animale.Este jocul perfect de vanatoare pe care vei dori sa il joci alaturi de prietenii tai mereu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis prepelix, jocuri noi prepelix, jocuri online prepelix, prepelix actiune, prepelix impuscaturi, jocuri noi actiune, jocuri noi impuscaturi, jocuri cu vanatoare, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PREPELIX a fost adugat in data de: si este al 3115-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE