JOCURI PUZZLE - OLAF SI PUZZLE-UL MISCATOR

Descriere Joc:

Jocul OLAF SI PUZZLE-UL MISCATOR face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 70 ori. Olaf si puzzle-ul miscator este un joc nou online daruit de site-ul gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa il ajuti cat mai mult pe indragitul si amuzantul om de zapada,Olaf din animatia Frozen.Trebuie sa il ajuti pe acesta sa rezolve acest puzzle cu piese miscatoare pentru a putea trece peste toate provocarile din joc.Incearca sa ajungi cat mai departe si sa inscrii un punctaj cat mai bun in acest joc deosebit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis olaf, jocuri noi olaf, olaf online, olaf jocuri noi, olaf jocuri gratis, olaf jocuri online, frozen olaf, olaf frozen, jocuri frozen, jocuri noi frozen, jocuri online frozen, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

OLAF SI PUZZLE-UL MISCATOR a fost adugat in data de: si este al 3116-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE