ACTIUNE - CHINA PANDA LUPTA

Descriere Joc:

Jocul CHINA PANDA LUPTA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 193 ori. China panda lupta este un joc de lupte online daruit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa il ajuti cat mai bine pe panda cel viteaz sa scape.Incearca deci sa ii oferi acestuia ajutorul de care are nevoie pentru a lupta si pentru a evada din inchisoare chineza.Bucura-te de atmosfera mistica si interesanta alaturi de acest panda curajos luptator de karate kung fu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi panda, jocuri gratis panda, jocuri online panda, panda games, panda jocuri online, panda jocuri online, jocuri cu panda, jocuri ursuleti panda, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CHINA PANDA LUPTA a fost adugat in data de: si este al 3118-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE