JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI AMBER

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI AMBER face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 122 ori. Sofia intai Amber este un joc nou online de puzzle cu fetite pe care il gasesti gratis pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde te poti bucura de prezenta acestora si vei putea rezolva o multime de puzzle-uri pe care le gasesti in acest joc senzational.Trebuie sa o ajuti pe printesa Sofia intai si totodata pe prieten sa Amber sa treaca de provocarea inteligentei in acest joc gratis de puzzle. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu sofia intai, jocuri noi sofia intai, jocuri online sofia intai, jocuri gratis sofia intai, sofia intai online, sofia intai jocuri noi, sofia intai jocuri gratis, sofia intai jocuri online, sofia intai gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI AMBER a fost adugat in data de: si este al 3119-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE