JOCURI SOFIA INTAI - SOFIA INTAI SI TRIFOI 2

Descriere Joc:

Jocul SOFIA INTAI SI TRIFOI 2 face parte din categoria JOCURI SOFIA INTAI si a fost jucat de 171 ori. Sofia intai si trifoi 2 este un joc gratuit online oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti folosi indemanarea pentru a castiga cat mai multe punctaje.Aici trebuie sa folosesti foarte mult inteligenta pe care o detii si desigur ,rabdarea pe care va trebui sa o scoti la iveala in fiecare nivel din jocul acesta de puzzle cu Sofia intai. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis sofia intai, jocuri noi sofia intai, jocuri online sofia intai, sofia intai online, sofia intai jocuri gratis, sofia intai puzzle, sofia intai jocuri gratuite, sofia intai gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SOFIA INTAI SI TRIFOI 2 a fost adugat in data de: si este al 3122-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SOFIA INTAI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE