JOCURI PUZZLE - MOUK

Descriere Joc:

Jocul MOUK face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 190 ori. Mouk este un personaj dragut dintr-un joc online de tipul puzzle,pus la dispozitie tie de catre site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa il ajuti pe micul personaj sa rezolve un puzzle.Aici vei putea aranja piesele de puzzle cat mai bine si desigur vei avea ocazia sa iti pui la dispozitie toata inteligenta si logica pe care o ai in gandire pentru a il putea ajuta pe Mouk. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mouk, jocuri online mouk, jocuri gratis mouk, jocuri noi mouk, mouk online, mouk online, mouk jocuri noi, mouk jocuri gratis, mouk jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MOUK a fost adugat in data de: si este al 3123-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE