JOCURI ANIMALE - POUND PUPPIES, UN CATELUS PENTRU FIECARE COPIL

Descriere Joc:

Jocul POUND PUPPIES, UN CATELUS PENTRU FIECARE COPIL face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 127 ori. Pound puppies, un catelus pentru fiecare copil este un joc amuzant si dragut unic pe care il poti juca gratuit online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei gasi o multime de lucruri de facut alaturi de acesti catelusi mici si simpatici care te asteapta.Va trebui sa ai grija de acestia si sa le oferi toata dragostea ta pentru a ii putea face cat mai fericiti alaturi de tine. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu catei, jocuri pound puppies, jocuri cu pound puppies, jocuri noi pound puppies, jocuri gratis pound puppies, jocuri online pound puppies, pound puppies online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POUND PUPPIES, UN CATELUS PENTRU FIECARE COPIL a fost adugat in data de: si este al 3125-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE