JOCURI SPORT - FINN SI JAKE PE SKATEBOARD

Descriere Joc:

Jocul FINN SI JAKE PE SKATEBOARD face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 117 ori. Finn si Jake pe skateboard este un joc nou online gratuit de aventura, indemanare si totodata sport in care trebuie sa te dai pe skateboard si sa incerci sa iti pastrezi cat mai bine echilibrul pe acesta. Astfel ii vei ajuta pe cei doi Finn si Jake sa faca diverse trucuri cu skateboard ul lor si vei incerca sa obtii punctaj la fiecare nivel ,care sa te ajute la finalul jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online finn si jake, jocuri gratis finn si jake, finn si jake online, finn si jake games, jocuri cu finn si jake, jocuri noi finn si jake, finn si jake jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FINN SI JAKE PE SKATEBOARD a fost adugat in data de: si este al 3132-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE