ACTIUNE - REDAKAI

Descriere Joc:

Jocul REDAKAI face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 144 ori. Redakai este un joc gratuit online de actiune cu sageti si celebrul personaj Redakai unde poti sa il ajuti sa traga cu arcul. Demonstreaza ca poti face fata unei situatii de acest fel si ca totusi curajul va depasi orice limita in acest joc impreuna cu Redakai. Ajuta-l sa invinga in fiecare batalie si castiga un punctaj ridicat mereu alaturi de invincibilul Redakai. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: redakai online, jocuri cu redakai, jocuri redakai, jocuri online redakai, jocuri gratis redakai, redakai jocuri online, redakai jocuri gratis, redakai jocuri noi , etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

REDAKAI a fost adugat in data de: si este al 3133-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE